Erektiohäiriö

Erektio kuntoon ilman lääkkeitä

Uusi matalaenerginen, lääkkeetön ja kivuton ultraääniterapia -hoitosarja ainoana Suomessa

Tutkittu ja turvallinen hoitomuoto potenssivaivoihin

Matalaenergistä ultraääniterapiaa on jo yli 30 vuotta käytetty muun muassa hapen puutteesta johtuvissa sydänperäisissä ongelmissa sekä luuston luutumisongelmissa hyvin tuloksin.
Hoitomuodon on todettu jo aiemmin parantavan sekä sydänlihaksen että luun verenkiertoa ja nyt myös peniksen verenkiertoa, mikä on tärkeintä kunnon erektiolle ja erektion kestolle. Hoitoa on kokeiltu eri tutkimuksissa ja käytännössä jo viiden vuoden ajan ja erinomaisin tuloksin. 

Erektiota parantava vaikutus perustuu ultraääniterapiaan

Erektiohäiriöiden hoidossa ultraääniterapialla lisätään paisuvaiskudoksen verisuonitusta. Tällöin alueelle saadaan virtaamaan enemmän verta, ja erektio paranee merkittävästi.
Urotiimin urologi Timo Hakala on hoitanut tällä menetelmällä yli 400 miestä – ja yli 90% heistä on tyytyväisiä tulokseen.

6 hoitokertaa auttaa erektion tehoon

Hoitokertoja on kuusi, ja yksi hoito kestää noin 20 minuuttia. Hoitoja voi ottaa 1-2 kertaa viikossa tai harvemmin – oman aikataulun mukaan. Teho on usein nähtävissä muutaman kuukauden kuluttua ultraääniterapian aloittamisesta. Hoidon teho on tutkimuksissa ja käytännössä säilynyt usean vuoden ajan.

Hoitokertojen (6) hinta on 1695 Kela-korvauksen jälkeen. Toimipaikat lisäävät kussakin paikassa käytössä olevan toimistomaksun (Turku 1 kerta, muissa joka kerta). Tarvittaessa voimme sopia joustavasta maksuaikataulusta. Hoitoja tehdään Turun Perhelääkäreissä, Lääkärikeskus Medicalissa Tampereella sekä Helsingissä Femedalla.

Varaa aika ultraääniterapiaan
Turku 02 250 4433
Helsinki 09 7510 1000
Tampere 010 339 3830

Erektiohäiriöt

Erektiohäiriön syitä on monia, ja erektiohäiriöitä voi ilmetä sekä nuoremmilla että vanhemmilla miehillä. Mieskuntoon liittyviä häiriöitä voivat olla esimerkiksi ennenaikainen siemensyöksy tai muut erektion kestoon liittyvät ongelmat. Erektiovaikeuksiin tai impotenssiin voi olla syynä esimerkiksi ikääntyminen, diabetes, korkea kolesteroli, stressi, ahdistus, suorituspaine tai masennus.

Yleensä erektiohäiriöihin kokeillaan ensin lääkehoitoa, esimerkiksi Sildenafiilia eli tunnetummalta nimeltään Viagraa. Mikäli lääkkeistä tulee sivuvaikutuksia tai ne menettävät tehonsa, niin meillä on käytössä Suomen ainoa matalaenergiseen ultraääniterapiaan perustuva laite (Li-SWT, low intensity shock wave therapy), jonka teho perustuu sen kykyyn lisätä täysin kivuttomasti paisuvaiskudoksen verisuonitusta.